555 zweefwedstrijd op ons terrein.

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Op 21 Mei was er de 555 wedstrijd, en dat is een meer dan geslaagde activiteit geworden. Bij het kiezen van deze wedstrijd vonden we het belangrijk dat daar veel deelnemers op afkwamen, en dat ook onze leden konden meedoen.  Dat is een goeie balans voor de vele moeite die zo een organisatie toch telkens vraagt.  

 

En het heeft gewerkt. Geholpen door het mooie weer uiteraard, gedragen door een paar oude rotten in het 555 landschap (Paul en Norbert) die instonden voor een perfecte organisatie, en gesteund door meer dan 10 vrijwilligers van de club om alles in goeie banen te leiden is het een zeer mooie modelbouwdag geworden.  Ik zal er zeker vergeten in het lijstje, toch een poging : Bart en Ronald als wedstrijdleiders, Mark voor de klassement opvolging, Eddie/Marnix aan die kassa, Frank en JohanC met de koksmuts, PaulDL die de broodjes heeft gesneden, JohanB en Linda aan de bar, Yves/Carl/Marnix/JohanB/Elias aan de chrono, JohanG achter de camera. Uiteraard ook de twee hoofdschuldigen Paul en Norbert, en al wie ik vergeten ben...


Zeventien piloten - waaronder 5 van de EML ! - hebben in een vriendschappelijke sfeer gestreden voor een plaatsje in de rangschikking. Alles liep van een leien dakje, geen enkel incident te bespeuren, enkel wat pech voor Lode met radio problemen.  Nergens anders kon je voor 10€ lekkerder eten dan bij ons. Het heeft ons veel waardering opgebracht, en hebben gisteren avond nog een ‘Hoed af voor de EML’  gekregen van de .nationale 555 organisatie.  


Dikke merci dus aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Ben dat gisteren bij de proclamatie vergeten, maar alle medewerkers hebben recht op een cadeautje van de club, op te vragen bij JohanC. De gebruikelijke foto van de nieuwsbrief heb ik vervangen door een paar sfeerbeelden van de dag zelf, zo kan iedereen zien dat de sfeer best ok was. Dat kussen heeft zelfs Norbert geïnspireerd om dat dan met een (mannelijke!) deelnemer ook eens te proberen. Dat merkwaardig moment en nog veel meer te zien online.

 

Alex