• Img

  F3U Drone Racing. 

  23 piloten namen deel aan deze wedstrijd, jammer dat de harde wind nu eens de spelbreker was en de wedstrijd vroeger werd stop gezet. Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 22 September 2019
 • Img

  Onze clubwedstrijd. 

  11 stoere krijgers hebben het weer eens opgenomen tegen elkaar. 1- Bart Blanckaert 2- Hans V.D. Hende 3 - Bart Rodts.Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 29 Juni 2019
 • Img

  Zweefdag in Axel. 

  Een topdag voor de K.E.M.L, 25 leden hebben een luchtdoop gehad met een zweeftoestel. 2Bft, 26 graden en gewoon genieten. Met dank aan de zweefclub te Axel (EZAC) voor de goede ontvangst en voor het super lekker eten achteraf. Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 22 Juni 2019
 • Img

  Knuffelvliegen. 

  Een prachtige dag, de weergoden waren ons weer niet vergeten. Een kleine 70 knuffels ingeschreven en achteraf was iedereen weer tevreden. Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 9 Juni 2019
 • Img

  Vliegen voor dummies. 

  Door het slechte weer was de opkomst minder zoals verwacht, 4 a 5 Bft en regenen, toch hebben diegene die er waren er wel wat van opgestoken. Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 27 April 2019
 • Img

  S.A.M.  Society of Antique Modelers

  Een 26 tal gedreven modelbouwers uit Wallonie en Vlaanderen waren te gast op ons terrein op 07/04, de weergoden waren het met ons eens en iedereen was tevreden achteraf.Bekijk hier ons fotoalbum.

  Geplaatst door webmaster op 7 April 2019