Alle vorige evenementen van 2023.

bert vliegt in het centrum van eeklo "Dag van stad Eeklo", dit was een evenement ingericht door stad Eeklo voor alle vzw's van Eeklo en deze kregen de kans om zich van hun beste kant te tonen. Ook wij van de Koninklijke Eeklose Modelluchtvaart waren er vrij goed aanwezig. Een stand van Aerobertics om U tegen te zeggen(onze trouwe sponsor) en een 6 tal leden hebben een fantastische namiddag gekregen.
een spitfire op onze ruilbeurs Onze ruilbeurs op 10/09/2023. Een woordje uitleg zal later online komen als alle teksten binnen gekomen zijn.
regendruppels op het venster Zweefdag is afgelast door de slechte weersomstandigheden.
3 start klare zweeftoestellen op het vliegveld te axel Na een warme middag waren onze 14 mensen afgezakt naar het zweefterrein in Axel (Zeeuws Vlaanderen NL) om hun demo om 17.00 hr te verzorgen. Weinig wind en een zeer prachtig terrein om te vliegen met hun telegeleide vliegtuigen, daarna kregen ze er nog maar eens een lekkere BBQ bovenop en het weekeinde kon niet meer stuk.
landing van jet bij apollo flyers in dottignies Het was zover, de Fly-in in Dottenijs. 11 leden van de Koninklijke Eeklose Modelluchtvaart waren er rond 10.30 hr. Rond de 30° en een zacht windje er bovenop zag iedereen het wel zitten. Eens alle toestellen uitgeladen werd er maar letterlijk in gevlogen, een zéér goede verstandhouding tussen alle piloten en tal van andere bezoekers. Naar horen komt er zeker een vervolg op dit aangenaam evenement, iedereen zéér tevreden achteraf waarvoor onze dank aan de mensen van Apollo Flyers (het bestuur).